Voetbal ook voor Right to Play!

Start nĂș een actie voor ons!
Right to Play

Right to Play

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Als deelnemer van de Nijmeegse Vierdaagse weet je als geen ander hoe fijn het is om te sporten. Helaas is sport in vele delen van de wereld een luxe. Miljoenen kinderen ter wereld hebben te maken met geweld, ziektes en armoede en groeien op in een samenleving met weinig structuur en veiligheid. Het onderwijs en de gezondheidszorg zijn vaak slecht of niet toegankelijk. Hierdoor zijn deze kinderen kwetsbaar en krijgen ze geen kans zich te ontwikkelen. Wij vinden dat alle kinderen het recht hebben op een toekomst met mogelijkheden.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Right To Play zet sport & spel in om kinderen in ontwikkelingslanden belangrijke vaardigheden en onmisbare kennis bij te brengen. Met behulp van lokale coaches krijgen op dit moment 1 miljoen kinderen een kans op een betere toekomst. Kom in beweging en loop voor Right To Play! Voor slechts 24 euro laat je een kind een jaar lang, 2 keer per week meedoen aan de sport- en spelprogramma's en hiermee hoop geven op een betere toekomst.

Hoe helpen we jou?


  • Alle deelnemers krijgen een uniek Right To Play Wandelshirt.

  • Wij organiseren wij een inspiratie wandeldag om alles te leren over Right To Play en andere Right To Play wandelaars te ontmoeten.

  • Hulp en ondersteuning bij fondsenwerving.

  • Tot slot vangen we iedereen op na de finish met veel hulde en een goodiebag.

Contactgegevens

Right to Play

E-mail: info@righttoplay.nl
Website: http://www.righttoplay.nlWij voetballen voor Right to Play