Voetbal ook voor Edwin van der Sar Foundation!

Start nú een actie voor ons!
Edwin van der Sar Foundation

Edwin van der Sar Foundation

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

De Edwin van der Sar Foundation realiseert beweegprojecten voor mensen met hersenletsel. Voor de realisatie van deze projecten werken wij samen met landelijke partijen en staat deskundigheid voorop. De Foundation is een stimulerende en verbindende factor tussen diverse partijen; patiënten, revalidatiecentra, ziekenhuizen, woon-zorglocaties, verzekeraars, etc.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

We werken samen om de zorg voor patiënten met een hersenbeschadiging te verbeteren en we zetten ‘bewegen’ in als middel om herstel van hersenfuncties en sociaal contact te bevorderen. 


Zwemmen


Op meerdere locaties in Nederland realiseren we zwem-uren voor mensen met een hersenbeschadiging. Deskundige begeleiding is hierbij gegarandeerd. Deze zwem-uren zijn met name bedoeld voor mensen die na hun medische behandeling weer thuis zitten (1e lijn) 


Meet me @ the Gym


Sporten in de reguliere sportschool is vaak niet mogelijk voor mensen met hersenletsel. Het is er te druk en er zijn teveel prikkels. Deskundige begeleiding en rustige ruimten zijn noodzakelijke ingredienten voor deze sporters. Meet me at the Gym maakt sporten met hersenletsel mogelijk bij erkende beweegcentra in Nederland.


De Class


Jaarlijks stelt de Edwin van der Sar Foundation een groep samen van young professionals met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), allen voorzien van een ongeëvenaarde drive en doorzettingsvermogen. Door intensieve begeleiding van een professionele job-coach, studiebegeleider en sporttrainer te combineren met diverse aantrekkelijke stages en ontmoetingen laten we, samen met ons netwerk in o.a. zorg- en bedrijfsleven, zien dat deze doelgroep nog tot veel in staat is! 


Beweegteams


Een inactieve leefstijl kent allerlei vervelende gevolgen. Beweging is dus enorm belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend. Zeker in de woon/zorgcentra is het lastig om structurele mogelijkheden te creeren voor beweging. Wij ondersteunen deze instellingen middels de inzet van Beweegteams.

Contactgegevens

Edwin van der Sar Foundation

E-mail: info@edwinvandersarfoundation.nl
Website: https://www.edwinvandersarfoundation.nlWij voetballen voor Edwin van der Sar Foundation